Kylläpä tuli viikonloppu tarpeeseen! Loppuviikosta jo tunsin itseni muumioksi tai ainakin hyvin väsyneeksi. Varsinkin töissä tuntui, että keskittymiskyky oli minimissään ja kaikki lopuviikon hommat tulisi toistaa tai ainakin tarkistaa kunhan taas pääsisi tolpilleen.

Lauantaiksi olin vielä luvannut mennä koiratouhuihin liittyvään koulutukseen, mutta onneksi siellä meni pari tuntia odotettua vähemmän. Kyllä taas oli mukana sellaisia tumpeloita, että hermot meinasi mennä. Jotain karsintaa tuollaiseenkin pitäisi saada. Varsinkin kun koulutusaiheena oli hyvin spesifinen alue, johon hyvin voisi vaatia tiettyä perustasoa osallistujilta. Nähtävästi halukkaita on sen verran niukasti, että mukaan otetaan sitten kaikki halukkaat.

Ilta sitten vietettiinkin kaveriporukalla luistellen ja iltaa istuen. Tyttö nukkui sopivasti päiväunet luistinradan reunalla ja pääsin minäkin kokeilemaan luistelua pitkästä aikaa. Nilkat oli kyllä koetuksella kun edellisestä luistelukerrasta oli jo pari vuotta. Viime vuonna kun piti pelätä mahan puolesta :) Pojat ottivat hien päälle pelaamalla ja me tytöt sitten viihdytettiin muita lapsia. Vedettiin kavereiden 4 vuotiasta poikaa ja vuoden ikäistä tyttöä pulkassa ympäri luistinrataa. Miten noin yksinkertainen juttu voikin olla lapsista niin kivaa ja jännää. Olisivat halunneet jatkaa sitä loputtomiin.

Sunnuntaina sitten olikin vauvauinti. Päiväunista uinnin jälkeen tuli lähes edellisviikonlopun toisinto. Tosin viikko sitten unia riitti lähes 3 tuntia, mutta nyt vedettiin ennätykselliset 4 tuntia. Minä roikuin suurimman osan ajasta netissä katsomassa asuntoja ja talopaketteja ja muuta sellaista mihin meillä ei koskaan olisi varaa ja mahdollisuuksia. Onpahan vain kiva haaveilla... Sain nyt onneksi kuitenkin pikaisesti siivottuakin ja laitettua pyykkejä.

Viikonloppu taisi olla siis aika perussetti! Mutta on se vaan ihanaa olla tällainen tavis.