Huh, pari päivää muuttoon ja kämppä tosiaan alkaa olemaan sen näköinen. Läksiäisten jälkeen pakkaustahti on voitu nostaa maksimiinsa. (läksiäisistä lisää toisessa blogissani) Eilenkin jo klo 22 kaaduttiin koko perhe rättiväsyneinä sänkyyn. Mulla on niskat ihan jumissa ja aamulla ylösnouseminen oli tuskien takana. Mutta loppunäyttäisi jo häämöttävän tai ainakin näin haluan itselleni uskotella.

Saimme tiedon, että emme saakkaan haluamaamme isompaa varastoa, joten tavarat tulisi nyt sitten mahtua 5 neliön koppiin. Onneksi tavaraa on saatu hajasijoitettua, mutta siinäkin on toki omat huonot puolet. Täytyy tarkasti nyt kirjoittaa ylös mitä kamaa on missäkin, että voimme sitten palattuamme kerätä ympäri Uuttamaata omaisuuttamme takaisin.

Saamamme laatikot ovat käteviä. Toki kirjoille voisi olla pienenpiäkin nyssäköitä, kun tulevat niin julmetun painaviksi, mutta täytetään vähän vajaasti niin eiköhän se siitä. Mutta on siis ainakin saman muotoisia ja mallisia ja kokoisia. Mun järjellä ajatellen olisi siis helpompi täyttää varastokoppi niillä. Katsotaan mitä se sitten käytännössä on.

Otin töistäkin pari päivää vapaata. Alkoi olemaan hieman rankkaa tämä päivällä töissä ja illalla pakkausta tahti. Ottaen huomioon, että normaalitkin kotirutiinit vievät yleensä mehut näin viikolla, niin se tulee kyllä tarpeeseen.

Huomenna mahdutin aikatauluun kuitenkin tytön hoitotossujen ostoreissun. Ihastuin jo loppukesästä Babyidean ekotossuista ja sellaisia nyt menen sitten huomenna katsomaan. Perhoset tai karhut varmasti lähtevät mukaan :)