Selvisimme kuin selvisimme räkätaudista. Menihän siihen vajaa kuukausi mutta tänä viikonloppuna vihdoin tuntui, että jaksaa tehdä muutakin kuin vain potea. Eniten harmittaa että perhen yhteyinen harrastus uinti on jäänyt vähän taka-alalle viime aikoina sattuneesta syystä.

Mulla alkaa selvästi stressikerroin nousemaan kun muutto lähestyy. Tavaraa olen kiitettävästi onnistunut karsimaan, mutta viime päivinä on iskenyt stressiväsymys tai jokin vastaava uusi tautimääritelmä. Ei yhtään huvita tehdä kotona mitään. Vähän päässä olen miettinyt mitkä tavarat ehdottomasti haluan vuoden ajaksi ottaa mukaani ja mitkä menevät varastoon. Muuttoon on siis enää 3 viiikkoa ja miehen ulkomaille lähtöön 4 viikkoa. Vähän on jo ikäväkin etukäteen. Emme näillä näkymin tapaa vajaaseen 3 kuukauteen.

Mies oli hoitamassa tänään juoksevia asioita. Pankissa on avaamassa valuuttatiliä ja setvimässä muutenkin tilien kohtaloita sekä mahdollisia luottokorttivaihtoehtoja Pakistaniin. Käsittääkseni siellä käy masters sekä visa mutta american express taitaa olla pannassa sielläkin niinkuin kannanottona muslimimaiden ajattelusta jenkkejä kohtaan. En siis tiedä kunhan spekuloin.

Eräs ystäväni ilmoitti juuri odottavansa kakkosta. Laskettu aika huhtikuun puolivälissä. Ihana uutinen ja odotettukin, mutta silti sukkien väri vaihtui vihreäksi. Että osaakin tuo kuume taas olla nousussa ;)