Viikonloppuna vihdoinkin saimme puhallettavan pikku-uima-altaan (olipas sanahirviö) pihalle. Tyttö iloitsi silmin nähden vesileikestä paahtavassa säässä. Nytkin olisi tarkoitus päiväunien jälkeen ottaa ulkoilusessiot altaasta käsin. Äiti samalla ottaa aurinkoa ja nauttii elämästä :)

Kyllä on ihanaa kun ilmat suosii. Juhannukseksi tottakai on luvattu ihan paskoja säitä :( Voi olla ettei lähdetä alkeellisiin mökkiolosuhteisiin. Tai no korkeintaan päiväseltään. On tuo mökkeily miehelle niin tärkeätä. Itse en perusta, kun ei siellä ole mitään tekemistä tytön kanssa. Mies auttaa isäänsä pihatöissä, käy kalassa ja saa näin päivät kulutettua. Minä juoksen tytön perässä ja yritän viihdyttää anoppia! Sanotaanko vaikka niin että keksisin kyllä paljon parempaakin tekemistä.

Ilmoitin koiran vesipelastuskisoihin. Heinäkuun eka lauantai olisi tarkoitus näyttää mihin me pystytään. Viime kesänä emme päässeetkään kisaamaan, kun kaikki kisat olivat täynnä ja tuurilla emme vaan mahtuneet mukaan. Alkukesästä pääseekin paljon paremmin mukaan, kun kaikki ovat vielä talviterässä. Josko tänä kesänä vihdoinkin pääsisimme siirtymään avoimesta luokasta voittajaan.