Taivas kun on aika taas juossut eteenpäin. Näin se vain on loma lopussa ja nyt sitten todellakin lopussa. Maanantaina sitten alkaa taas uusi sivu meidän perheen elämässä. Tyttö lähtee vieraalle hoitoon ja minä töihin. Mies onneksi vielä lomailee ensi viikon niin saadaan pehmeä lasku tähän karuun arkeen.

Loma meni tosiaan vauhdikkaasti. Tyttö lensi ensimmäisen kerran Tukholmaan ja hienostihan tuo meni. Reissua vain varjosti puhkeavat hampaat jotka nostattivat kuumetta ja varsinkin kiukkua. Sukulaistäti (lapseton) oli kauhuissaan, että ei ollut tyttö sellainen kuin hänelle oli mainostettu. Onneksi toisessa kyläpaikassa oli kissanpentuja ja ne pelastivat viikon. Niiden kanssa leikittiin tunnista toiseen. Loppuen lopuksi piti jo vähän toppuutella, kun alkoi käsittely olemaan jo hieman liian rajua.

Isikin palasi kolmen viikon työreissulta ja nopeastihan tuo tyttö taas muisti kuka kiva tyyppi se olikaan. Viimeisellä yhteisellä lomaviikolla teimme pitkiä pyöräretkiä ja kävimme päivän risteilyllä. Loistava päätös lomalle. Tätä olisi kyllä vielä voinut jatkaakin...