Olen aina nukkunut kuin pieni porsas, mutta en enää. Tällä viikolla tämä on jo kolmas yö kun uni ei tule. Päätin siis nousta ylös odottamaan unen tuloa. Nälkäkin oli ja tein parit voileivät. Pelottaa vain aamu, kun silloin kyllä varmasti nukuttaa. Tyttö pitää varman huolen siitä, että ennen seitsemää olen taas pystyssä.

Ensimmäinen äitienpäivä alkoi vanhoilla rutiineilla. Herättiin tytön kanssa klo 6.30 ja mies jäi tyytyväisenä nukkumaan. Ei tullut sänkyyn kakkukahveja... Lahjaksi sain hellyyttävän eläinlapsilla kuvitetun pikkukirjasen sekä fleece-torkkupeiton. Torkkupeitto taisi vain olla enemmän miehen mieleen ;) Päivä muuten meni äitien luona viettäen. Ensin oman äitini, sitten miehen äidinäidin ja sitten miehen äidin luona.

*** Viime vuonna äitienpäivänä oli laskettuaika. Jännitystä oli selvästi ilmassa, mutta koska mitään merkkejä ei ollut, niin jatkoimme eloamme lämpimästä keväästä nauttien. Viime vuonnakin oli oikein lämmin äitienpäivä. Otimme ulkona kuvia ja skumppaa. Hassua, että sen päivän muistan kuin eilisen.***