Pikaisesti vain kerron juhlatunnelmista. Päiväjuhla oli piiiiitkä kun 200 promovoitavaa haki hattunsa ja loppujen 200 nimetkin sanottiin. Puitteet urheiluhallissa ihan ok ja kovasti oli nähty koristelussa vaivaa. Ainakin kaikki mahtuivat sisälle ja se kait oli päätarkoitus. Itse onnistuin käydä pokkaamassa hatun ilman kompasteluja ja hatun heilumista.

Iltajuhla oli upea puheineen ja musiikkiesityksineen. Ruoka oli maittavaa vaikka itse ruokailu venyi ja lopulta joimme kahvit vasta klo 23 jälkeen. Virallinen ohjelma loppui vasta 00.45 ja valomerkki tuli heti 1.30 eli ei siinä vapaaseen seurusteluun hirveästi aikaa riittänyt.

Vaikka saimmekin nukkua yön ilman lapsia ja herättiinkin vasta klo 10 niin oli kyllä ryytynyt olo koko päivän ja nukuin kahdet päiväunetkin. Onneksi, sillä viime yö taas valvottiin. Pikkusisko heräili varmaankin tunnin välein ja sitä piti kaataa takaisin makuulle. Lisäksi palohälyyttimen patteri rupesi loppumaan ja se päästi kuuluvan piippaisun loppuyöstä varmaan puolen tunnin välein. En ole ihan varma sainko loppuyöstä nukuttua silmällistäkään.

Nyt siis taidan kaatua hetkeksi vaakatasoon kun äiti haki isosiskon retkelle ja pikkusisko vetelee päiväunia.