Kävin eilen plastiikkakirurgilla poistattamassa naamasta kaksi luomea. Toinen nenästä ja toinen nenän vierestä. Olivat isoja ja hirveän näköisiä. Siis aivan puhtaasti kosmeettisista syistä tuonne poistoon menin. Operaatio kesti kokonaisuudessaan ehkä 10 minuuttia. Tuikkasi luomiin puudutteet. Se kyllä sattui varsinkin nenän tapauksessa. Sitten laserilla hoiteli ne luomet pois. Nenä ensin meni kivuttomasti mutta nenänpielestä tunsin pari kertaa jotain mutta en varsinaisesti kipua. Lähinnä vain sellaisen paineen tunteen että joku koskee luomeen. Hirvee käry siitä vain tuli. No miltä nyt käristetty liha haisee.

Hetken kyllä mietin siinä puudutepiikkejä odottaessani että olikohan tämä nyt ihan järkevää, mutta seison kyllä tekoni takana :) Olin tätä jo monta vuotta ihan vakavissani miettinyt. Nuo kun olivat ainoat asiat mitä olen koskaan kropassani halunnut muuttaa. Ei edes raskausarvet rinnoissa ja mahassa ole häirinneet niin paljon. Tai ylimääräiset kilot jotka ovat tässä aktiivisen kilpaurheilun lopettamisen jälkeen kerääntyneet. Nehän vain ovat minua itseäni - toisin kuin nuo kauhean kauheat luomet! 

Asiasta viidenteen. Viisumihakemukset ovat nyt perillä. Kirjattua kirjettä kun voi netistä seurata. Lähetin hakemukset passien kera Tukholman konsulaattiin maanantaina ja eilen päivällä olivat menneet perille. Toivottavasti en nyt unohtanut mitään. Viimetipassa muistin vielä että sinne piti liittää niitä kansainvälisiä postikuponkeja joilla ne siis maksavat postimaksun kun lähettävät sen kirjeen passeineen takaisin. Nyt jos jotain unohtui niin tulee kyllä kiire saada passit ja viisumit ajoissa. Lähtöön on enää vajaa kuukausi aikaa - kääk!