Ihanaa aikaa olla vain kotona tytön kanssa. Synttäreistä selvittyämme olemme vain nauttineet rutiineista ja olostamme. Olemme tavanneet muskarikavereita ja käyneet viikon reissulla mummolassa. Sää on välillä suosinut ja välillä taas olemme istuneet sisällä sadetta pitämässä. Jokatapauksessa aika on vain mennyt vilauksessa ja kohta on sitten tytön aika mennä hoitoon ja minun töihin.

Kävimmekin tänään tutustumassa perhepäivähoitajaamme. Oikein mukava vanhempi henkilö. Toistaiseksi elokuussa hoidossa jatkaa kaksi lasta tytön lisäksi. Näin ollen aika pieni poppoo siellä on ja hyvä näin. Ehtiipähän tottumaan muihin lapsiin pikkuhiljaa. Toki meillä on lapsikontakteja ollut ja käymme paljon puistoissa, mutta äidin mieltä lämmittää kun tietää lapsen saavan pehmeän laskun kylmään maailmaan.

Ennen hoitoon menoa on onneksi vielä koko heinäkuu ja vielä loppu tästäkin kuusta nauttittavana. Ostin tytölle puhallettavan uima-altaan ja rantapallon. Saas nähä tuleeko sellaisia paahtavia päiviä että saan rakennettua pihalle tekorantsun.

Tyttö on innostunut lukemaan tai oikeastaan selailemaan kirjoja ja siitäkös äiti on mielissään. Jatkais vaan samalla linjalla. Lukeminen kuitenkin vaatii vähän keskittymistä ja vie ainakin telkkarin viehätystä pois. Ja itsenäisesti kovasti leikkii pitkiä pätkiä. Mikäs sen mukavampaa kuin saada pieni hengähdystauko, kun tyttö viihtyy lelujensa kanssa.