Päivitin luku ja kuuntelu laatikon. Olin hieman pettynyt Ellan ja Aleksin uusimpaan levyyn. Tosin kuuntelin sitä töissä hieman toisella korvalla työnteon lomassa. Täytyy nyt vielä ajatuksen kanssa kuunnella se läpi. Tyttö tykkäsi erityisesti siitä vihkosesta jossa on sanat. Oli oikein kivasti kuvitettu :)

Kirjarintamalla jatkan edelleen John Irving sarjaa. Kirjoja näin putkeen lukiessa tuntuu että sama taustateema jatkuu kirjasta toiseen. Exeter, New Hampshire ja ronskit jutut. Mutta kuten Johanna Sumuvuori jutussaan toteaa Irving ei ole tylsä. Ehkei kuitenkaan kannattaisi lukea kirjoja peräjälkeen vaikka viihdyttäviä ovatkin.

Tyttö alkaa pikkuhiljaa tottua uusiin kuvioihin. Kotona ei kuitenkaan iltaisin haluaisi tehdä muuta kuin syödä tuttia ja katsoa teletappeja videolta. Tokihan se on mukavaa kun jaksaa keskittyä teletappien katseluun niin että äiti saa hetken levähtää ja lukea lehtiä tai vaikka tehdä ruokaa. Pitemmän päälle ei kuitenkaan taida olla ihan viisasta joka ilta tuijottaa tuntitolkulla videoita. Olenkin päättänyt, että rupeamme keksimään jotain tekemistä aina illoiksi. Aloitamme tänään uintipäivällä. Illalla siis tarkoituksena mennä uimaan läheiseen halliin.

Olemme myös tässä kaiken hässäkän keskellä ostamassa asuntoa. Rivitaloyhtiön on määrä valmistua kutakuinkin tarkkalleen vuoden päästä. Olimme jo varanneet sieltä asunnon, mutta pääsimme vain jonoon. Nyt sitten pari päivää miehen lähdön jälkeen tuli puhelu, että kaupat olikin peruuntuneet ja he voisivat varata meille asunnon. No ei sitten muuta kun laina-asioita hoitamaan. Nyt ollaan siinä pisteessä että kaikki paperit ovat allekirjoituksia vaille valmiina. Ongelmana vain on että toinen allekirjoittajista on himalajan juurella. Valtakirjat menevät toki sähköpostitse hänen luokseen mutta postin kulku sieltä keskeltä ei mitään ei olekaan sitten niin helppo juttu. Kiirettä asiaan lisää se, että ensimmäiset muutostyöt pitää lyödä lukkoon jo marraskuun loppuun mennessä.