Näin se aika kuluu... Näemmä kotona ei olekaan aikaa kirjoitella omia juttuja niinkuin täällä työmaalla ;) Jokatapauksessa olen nyt maaliskuun ollut suurimmaksi osaksi kotona. Töissä piti tulla käymään kehityskeskustelujen tiimoilta. Huhtikuu sitten taas tiiviimmin työmaalla.

Miehen ulkomaan keikkakin varmistu ja marraskuussa sitten olisi hänen tarkoituksensa lähteä kohti Pakistania. Minä ja tyttö mennään sitten perässä kunhan tilanne siellä selviää: asuminen sun muut. Nyt on jo jännitys vähän laantunut ja nyt vain odottelen, että saisin jotain konkreettista tietoa maasta ja siitä miten eläminen siellä suomalaisena onnistuu. Asuminen täällä kotimaassakin menee täysin uusiksi. Puhumattakaan kaikista järjestelyistä tytön hoidon ja mun töiden kanssa. Mutta usko on kova siihen että kaikki järjestyy!

Lähitulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu kuitenkin ensi viikolla lähtö pohjoiseen hiihtolomalle. Piipahdetaan Rovaniemellä kavereiden luona ja sitten suunta kohti Kilpisjärveä ja siitä sitten päivän oleskelun jälkeen laskeudutaan Pallakselle viikoksi. Reissussa ollaan puoltoista viikkoa ja vieläpä hyvässä seurassa kahden kaveriperheen kanssa, joten mikäs sen mukavampaa.